Fii tu schimbă lumea (Being You Changing the World - Romanian Version)


By Dr. Dain Heer

  • Facebook
  • Twitter
  • Email

Un manual pentru a genera posibilități infinite și schimbare dinamică...

E acum momentul?

About the Author
Cumpără aici

Ce este Fii tu schimbă lumea?

Iată o carte foarte specială. Ea este scrisă pentru visătorii acestei lumi, pentru oamenii care știu că e posibil ceva diferit, dar care n-au avut până acum instrumentele necesare. Și dacă ți-aș spune că instrumentele există?

Posibilitățile la care ai visat mereu chiar sunt posibile !

Această carte îți oferă un set de instrumente și procese practice și dinamice care îți dau puterea de a afla ce e adevărat pentru tine și cine EȘTI cu adevărat.

Ce-ar fi dacă tu, fiind tu însuți, ai schimba totul - viața ta, relațiile, corpul, situația financiară… și lumea ?

Access Consciousness® e un sistem pentru a deschide uși spre orice este posibil în această lume.

Prin faptul că îți dă acces la propria ta cunoaștere, îți crește conștientizarea și conștiința în mod dinamic și include totul fără să judece nimic.

E acum momentul?

Dr. Dain Heer este un autor recunoscut internațional, orator și faciliattor al conștiinței și schimbării.

De peste 17 ani, el invită oamenii să își îmbrățișeze propria lor măreție - oameni din fiecare cultură, țară, vârstă și statut social. Format inițial ca și chiropractor, el are o abordare complet diferită față de vindecare, facilitând oamenii să pătrundă și să recunoască propriile lor abilități și cunoaștere.

În fiecare an, Dain primește mii de email-uri de la cititori care spun că Fii Tu, Schimbă Lumea i-a inspirat să trăiască. Cumva, el este capabil să conducă oamenii în afara auto-criticii și al sentimentului înnăscut de a nu fi niciodată suficient, înspre un sens al întrebării, curiozității și recunoștinței de a fi viu.

Aflați mai multe